Avatvos Consultancy

 

 

 

 

Wij bieden u de sleutel tot een betaalbare en krachtige web monitoring tool om realtime informatie over de concurrent te verkrijgen.

Het internet zorgt voor snelle informatie wat invloed heeft op het koopgedrag van de consument, wij laten u van dezelfde kracht gebruik maken om alle bewegingen van de concurrent in welke richting dan ook  te volgen en deze zichtbaar voor u te maken.

De consument die vroeger gedwongen werd om alle winkels langs te moeten om de beste deal voor zijn product te krijgen, is verleden tijd. Nu kijkt hij op het web waar en wie de beste prijs biedt. Dit vergroot de concurrentie enorm. Om deze het hoofd te bieden hebben wij een oplossing.

Onze monitoring tool verzameld direct vanaf de website van de aanbieder, één of twee keer per dag, alle online producten en prijzen. U bepaalt zelf de omtrek (producten en websites). Dit kunnen nationale-, internationale- of retailermerken zijn en kunnen op lokaal, regionaal, nationaal of internationaal niveau gevolgd worden.

Op vergelijking sites wordt de data aangeleverd door de aanbieder zelf. Deze kan zelf bepalen wat hij aan de vergelijking site doorgeeft of juist niet doorgeeft. Onze data is onafhankelijk gemonitord door een webcrawler en is dus de werkelijke data die zichbaar is voor de consument.

Dit verschaft u inzicht over de concurrentie tussen diverse kanalen en over hoe producten concurreren op het gebied van de 4 essentiële dimensies van de marketing mix: Product features, Price, Promotion, and Place of selling.

Door deze near real-time informatie heeft u de gelegenheid op basis van competitive intelligence een tijdige en effectieve prijsstrategie, ten behoeve van promotie en merchandising, te implementeren.

 

Ook kunt u detecteren of een specifiek product gebruikt wordt als een loss leader.

 

Bouwen aan een sterke en effectieve samenwerking met retailers.

 

Uw share of voice op het web in kaart brengen.